Lediga tjänster

Ecoliving
Just nu får vi in väldigt många ansökningar, vilket är jätteroligt! Tyvärr, har vi just nu inte möjlighet att anställa fler. Men vi välkomnar nya ansökningar till hösten. 

Vill du växa med oss på Ecoliving.se?

Ecoliving.se är ett e-handelsbolag och produktbolag specialiserat på ekologisk skönhet, hälsa och mat. Företaget genomförde en crowdfunding på Fundedbyme under våren 2016 och har idag 67 dedikerade ägare. Entreprenörerna och personalen är huvudägare i företaget. Företaget står inför en kraftig tillväxtresa under kommande åren och vi behöver nu stärka upp vår organisation.

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för ekologisk hälsa med god kännedom om ekologisk skönhet, hälsa, mat och förståelse för veganvänliga alternativ. Du är glad, engagerad och delar våra värderingar. Du trivs med många bollar i luften, är kreativ samt talar och skriver flytande svenska. Vi hoppas du tycker om att jobba med kreativa människor och har erfarenhet att jobba med digitala medier och kan förmedla kunskap genom videos. Meriterande ifall du är utbildad inom kost, hälsa eller ekologisk hudvårdsterapeut. 

 

Kundtjänst / webbassistent

Tillsammans med vårt övriga team jobbar du med kundtjänst och hjälper våra kunder med frågor och svar online inom skönhet, hälsa & mat.

Du kommer får eget produktansvar och jobba med att lägga upp artiklar på webben och skriva produkttexter och jobba med bilder/media. 

Du kommer även får jobba med bild/video och digitala medier tillsammans vårt marknadsteam.

Vi ser gärna att du har god kännedom om ekologisk hälsa och det vore jättekul om du är tjej/kvinna och har god kännedom om veganska alternativ och ekologisk hudvård. 

Möjlighet till deltid och heltid. 

Plats: Rönninge, Stockholm (Bra kommunikation till Tumba C med pendeltåg och buss).

 

Ekosäljare

Vi söker ekosäljare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer få ansvara för din region och jobba tillsammans med vårt försäljningteam med att träffa nya och befintliga kunder.

Tillsammans kommer vi att marknadsföra våra produkter, utbilda butikspersonal och genomföra butiksdemos. Det är viktigt att du har kunskap om ekologisk hälsa, tycker om att tala inför folk och har erfarenhet av försäljning. Vi hoppas du även tycker om att jobba med digitala medier.

Du tycker om att ta eget ansvar, utvecklas och är driven. Det vore önskvärt om du hade körkort för att vara flexibel.

Som ekosäljare har du stor möjlighet till utvecklingsmöjligheter och produktansvar. 

Möjlighet till: deltid och heltid. 

Plats: Stockholm, Malmö och Göteborg.

 

Så söker du till våra tjänster

Skriv ett kort CV och personligt brev eller spela in en video och skicka oss en Youtubelänk. Maila oss på info@ecoliving.se och skriv "Ansökan".

 

Välkommen!

 

"Make your Days Happy and Healthy"