Om oss

Ecoliving.se är en svensk  e-handelsbutik specialiserad på ekologisk mat, ekologisk hälsa, ekologisk hudvård och veganskt utbud för hela familjen! Vår ambition är att vara en specialiserad ekologisk butik med utvalda produkter av god kvalité, bra renomé och snygg design. Ecoliving.se ingår i Naturalbox & Veganbox Ecoliving International AB. Företaget är privatägd entreprenörerna och en mindre antal privata investerare samt kunder med ett genuint intresse för ekologisk och vegansk livstil. 

 

Vi vill kunna erbjuda ett stort sortiment av ekologiska och veganvänliga produkter inom skönhet, hälsa och mat för den moderna familjen. Inom vår organisation jobbar vi ständigt med att hitta nya intressanta produkter från svenska och internationella leverantörer och vi jobbar även med egen utveckling av ekologiska och veganvänliga produkter. 

Ifall du är leverantör eller producent och vill komma i kontakt med oss är du välkommen att maila till oss på info@ecoliving.se

Är du nyfiken på nya ekologiska eller veganska produkter? Då kan du köpa eller prenumerera på Naturalbox.se eller Veganbox.se för att upptäcka nya härliga produkter.