Om oss

Ecoliving.se är ett svenskt foodtechbolag som utvecklar innovativa och funktionella matprodukter "Ecoliving Organic Body Foods". Företagets grund vilar på e-handel och egen produtveckling. Vår vision är att göra en matrevolution genom att driva de viktiga frågorna inom ekologiska råvaror, wholefood och växtbaserad kost. Vår filosofi vilar på gedigen kunskap och erfarenhet från forskning. Bakom företaget står Alicja Domelid och Ronald Domelid. De har över 10 års erfarenhet från branschen och har tidigare jobbat med ekologisk hudvård, hälsa och produktveckling. Både Alicja och Ronald är certifierade från T. Colin Campbell Institute inom plant-based wholefood. Företaget står bakom Ecoliving Organic Body Foods en produktserie med ekologiskt proteinpulver med vitaminer och mineraler från växtbaserade och ekologiska superfoods samt bakom Scandinavian Quinoa. Företaget är privatägd och ägs av entreprenörerna tillsammans med ett 60-tal privata investerare efter en lyckad genomförd crowdfunding på FundedbyMe under 2016.

Vi vill kunna erbjuda ett stort sortiment av ekologiska och veganvänliga produkter inom skönhet, hälsa och mat för den moderna familjen. Inom vår organisation jobbar vi ständigt med att hitta nya intressanta produkter från svenska och internationella leverantörer och vi jobbar även med egen utveckling av ekologiska och veganvänliga produkter. 

Ifall du är leverantör eller producent och vill komma i kontakt med oss är du välkommen att maila till oss på info@ecoliving.se

Pressbilder hittar du här!

Alicja-Domelid-Ronald-Domelid