Veganska snickersbites med hasselnötter


av Jennie Sjölin Juni 12, 2017

Det här receptet fick jag av min kära Sarah! Jag har gjort några modifieringar och lovar er att dom här bitesen är WAY better than candy♥
 
Botten
1 dl cashewnötter
1,5 dl jordnötssmör
2 msk agavesirap
1,5 tsk vaniljpulver
1 nypa salt
 
Fyllning
10 st dadlar
1 msk kokosolja
1,5 tsk vaniljpulver
1 dl hasselnötter
1 nypa salt
 
Choklad på toppen
 
Mixa cashewnötterna till ett fint mjöl, släng ner resterande ingred och kör tills det blir krämigt. Forma massan i en brödform eller annan form. Mixa samman fyllningen förutom hasselnötterna som ni till sist vänder ner. Bre blandningen på "botten" kakan. Smält över chokladen och förvara godiset i kyl eller frys.



Jennie Sjölin
Jennie Sjölin

Författare



Lämna en kommentar