The perfect snack! Superseeds.

av Jennie Sjölin November 15, 2016

Letar ni efter härliga ekologiska snacks som är veganvänliga?
Glutenfria, veganska superfröer som ni hittar inne på underbara Ecoliving.se
 
Chili Smoke
Superseeds Chilli Smoke från Punchfoods. För den moderna urbana livstilen. Underbar proteinrik mix av krispiga fröer med cayenne och paprika för en hälsosam kick. Utmärkt till sallader, soppor eller till wook.
 
Cinnmon Spice
Superseeds Cinnamon Spice från Punchfoods. För den moderna urbana livstilen. Krispiga fröer kryddade med superfoods. Härlig smak av kanel, ingefära och gurkmeja som ger själen och sinnet harmoni. Utmärkt till sallader, soppor eller till wook.
 
Coconut Brownie
Superseeds Coconut Brownie från Punchfoods. För den moderna urbana livstilen. Krispiga fröer kryddade med superfoods. Härlig smak av kokos och choklad som still begäret. Utmärkt till gröt, granola eller smoothies.
 
Japanese Tamari
Superseeds Japanese tamari från Punchfoods. För den moderna urbana livstilen. Krispiga fröer kryddade med superfoods. Härlig smak av japansk tamari som stillar din nyfikenhet. Utmärkt till soppor, wook eller sallader.
 
Maca Caramel
Superseeds Maca Caramel från Punchfoods. För den moderna urbana livstilen. Krispiga fröer kryddade med superfoods. En underbar blandning av peruansk maca med subtil smak av karamel. Utmärkt till gröt, granola eller smoothies. Jennie Sjölin
Jennie Sjölin

FörfattareLämna en kommentar