TEATOX alltid med myskläder


av Jennie Sjölin February 10, 2017

Heeeeej kära vänner!
Nu har det gått 1 vecka sen teatox utmaningen började!
Hur har det gått för mig?
Jag sköter det förvånansvärt bra med att dricka varje morgon och kväll, jag har ju nämnt dom här tabletterna jag brukar köpa som är utrensande, dom GLÖMMER man konstant att ta innan sin måltid! Alltså föredrar jag TEATOX 3 gr om.
Jag har haft en del cravings! Jag har ätit som bara den och verkligen försökt välja dom bättre alternativen, man faller ditt emellanåt men det är okej! Du kan ju försöka undvika det en annan gång men ibland behöver man äta CHOKLAD (det är just chokladen som är mitt lilla problem, mat kan jag äta hur nyttigt som helst all the time).
Jag känner mig så JÄDRANS PIGG! Alltså mitt humör mina känslor ALLT förändras i en detox. Livet blir så fantastiskt även fast det var likadant innan. Det är precis den här känslan jag strävar efter när jag gör detoxar. Jag blir inte lika nervös, jag kan tala ordentligt, fokuset är superskarpt, kroppen mår underbart! Detta är inte bara som jag babblar om utan detta är något jag har hållt på med i MÅNGA år.
Teatox gör det dessutom så mycket enklare att välja deras produkter eftersom dom är ekologiska och fullkomligt naturliga. Jag kommer göra detta inför varje ny säsong.
Lägg märke till att jag alltid är klädd likadant när jag tar min teatox, myskläder deluxe!Jennie Sjölin
Jennie Sjölin

FörfattareLämna en kommentar