Helgens bravader och en släng skate


av Jennie Sjölin July 23, 2017

Jag ÄLSKAR när killarna frågar om jag vill med dom på skejtdagar! Jag själv skejtar inte (hade en period men slog mig så hårt att jag la av, haha). Jag älskar iallafall at följa med dom och att fota in action, helst på små skejtparker.

By the way, har ni sett min nya design?! Jag har bytat header samt satt in mitt instagram flöde undertill, nu kan ni se massor med foto uppdateringar varje dag ifall min blogg står tom vilket den har gjort rätt så ofta på den senaste tiden. Förhoppningsvis har jag vaknat upp ur den lilla dvalan och kan ta bra bilder så ni kan få se hur dagarna ser ut (särskilt du mormor)♥

Helgen har annars gått åt att jobba, hänga med underbara vänner och en alldeles för lång efterfest i vår lägenhet igår (somnade 5 imorse).. Dock så drack jag inget förutom lite sangria hemma hos Marie i Lomma vid 11 tiden, jag tror det var kaffet som vi sörplade i oss vid 12 snåret gjorde mig superpigg och vaken till efterfesten som min sambo anordnade. Där står jag kl 4 på natten nykter men pigg och umgås med dessa snackeglada fyllon, hur roligt som helst! Jag blev bjuden på en superbrunch hos en kökschef som jobbar på en restaurang med michelin stjärna, kan ni se nu varför efterfest inte är så pjåkigt? Han ska ha massor med mimosas, göra egg benedict a la minute och verkligen skämma bort sina gäster. Nu kanske ni undrar VEM ÄR DEN HÄR SNUBBEN? Det är en av våra grannar som Niklas har fått väldigt bra kontakt med (klassiskt min pojkvän och fastna för dom mest random människorna). Apropå Nille så vaknade jag 8 imorse av att han sitter ovanpå mig och försöker sno åt sig täcket?! Welcome to my life!

Iallafall så har jag haft en fantastiskt mysig helg, jag fick umgås med mina bästa kompisar från småttingåldern! Marie träffar jag ganska ofta men Fredrik bor i Paris och han träffar vi nästan aldrig! Dock så känns det som 8 års atmosfär när vi umgås, vilket ni som följer mig på instagram kanske la märke på instastorie igår! HAHA. Är så tacksam för mina vänner som hållt sen yngre dar och även nya vänner som har kommit in på livet tackvare samma visioner av livet.

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, håll koll på instagram för där brukar det som sagt hända lite mer grejer♥Jennie Sjölin
Jennie Sjölin

FörfattareLämna en kommentar