Det här är den godaste banankakan jag någonsin har gjort!


av Jennie Sjölin Februari 28, 2017

3 mogna bananer
3 ägg
1 tsk vaniljpulver
3 msk honung
0,5 dl havremjölk
3 dl mandelmjöl
2 dl kokosmjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1 dl valfria nötter
Vispa ägg, bananer och honungen till en fin smet. Släng ner resterande ingred och rör om. Häll blandningen i en brödform och grädda på 175g i ca 45 min.
Dagen efter baket om kakan är kvar så brukar jag rosta små kakskivor i kokosolja! Fantastiskt gott!!!
Ekologiskt kokosmjöl 200 g från Renée Voltaire. Kokosmjöl framställs från kokosrester som kvarstår efter kokosmjölken. Kokosmjöl är utmärkt för dig som vill baka utan gluten. När du bakar med kokosmjöl tänk på att kokosmjölet suger upp mer vatten än vanligt mjöl. Du kan även blanda kokosmjöl med andra mjölsorter. Utmärkt till bakning, pannkakor eller våfflor. Dessutom är kokosmjöl rikt på fiber och innehåller inga transfetter. 



Jennie Sjölin
Jennie Sjölin

Författare



Lämna en kommentar