Chia Humara dryck!


av Jennie Sjölin December 27, 2016

Med min lilla box från Ecoliving.se fick jag 2 glas flaskor med Chia Humara dryck♥ Glas flaskorna kommer sparas och användas till matförvaring och drycken tänker jag spara tills min bf Sarah kommer ner på besök. Jag fick 2 till Chia drycker i Julklapp från Ecoliving.se som jag delade med mig av till familjen, alla fick varsin shot och det varkade som att det gick hem hos dom, tror jag haha♥
Chiadryck med jordgubb och granatäpple  från Chia Humara. Uppfriskande smak av jordgubb och granatäpple fylld med chiafrön. Underbar start på dagen, rik på omega 3 och protein!
 
Chiadryck med äpple från Chia Humara. Uppfriskande smak av äppeljuice och citron fylld med chiafrön. Underbar start på dagen, rik på omega 3 och protein!Jennie Sjölin
Jennie Sjölin

FörfattareLämna en kommentar