Cat and siblinglove thanks to EcoProtein♥


av Jennie Sjölin December 30, 2016

Tror ni att min katt tycker om att stå som modell? Crazy cat!! Jag tror att hon tror att alla dom här produkterna är till henne.. Hon får hålla sig till sin ekologiska spirulina kattmat, lyxkatten! 
Protein var det här ja! Superbra att baka med, särskilt för typer som mig då jag älskar att baka nyttiga kakor med MASSOR av näring ♥ Jag tränade en hel del och ganska hårt i våras (massor med proteinsmoothies intogs), det är dock lagt på hyllan nu och jag har en bror som tränar varje dag och har gjort i hundratals år! Det är gymmet, amerikansk fotboll och nu ska han börja med thaiboxning igen! Så jag tänkte faktiskt dela med mig av mitt protein till honom (vilket han gärna ville ha, jag kanske kan få han till att stå som modell en annan gång med proteinet synligt, istället för katten), syskonkärlek
Ekologiskt proteinpulver från EcoProtein. Smak: naturell. EcoProtein är ett ekologiskt proteinpulver bestående av både vassle och casein, vilket är en optimal kombination av snabbt och långsamt protein. Så du kan använda det under dagen och på kvällen. EcoProtein är ett ekologiskt protein av högsta kvalité helt utan artificiella konserveringsmedel, sötningsmedel och tillsatser. Riktigt bra smak, och du kan blanda det i en vanlig proteinshaker med vatten eller kokosvatten eller blanda i en smoothie. EcoProtein, Organic Power!Jennie Sjölin
Jennie Sjölin

FörfattareLämna en kommentar