av Sofia Nordén January 16, 2017
Renée Voltaires kokosmjöl kommer från Sri Lanka. Det torkas och mals till mjöl av den kokos som finns kvar efter att kokosmjölken pressats ur kokosnöten.
Kokosmjöl är naturligt fritt från gluten och är en bra källa till järn och magnesium. Kokosmjöl har även ett lågt GI. Du hittar kokosmjölet här.
Chokladkaka i en glasburk:
Gör så här: Vispa samman 2 msk kokosmjöl från Renée Voltaire, 2 msk kakaopulver och 1/2 tsk bakpulver. Ta sedan i 1 ägg, 4 msk växtbaserad mjölk, 2 msk smält kokosolja, 2 msk lönnsirap och 1/2 tsk vaniljpulver och blanda väl. Har du kakao nibs så är det väldigt gott i också. Häll smeten i en glasburk eller mugg och micra ca 1,5 minut. Låt den svalna något innan du äter den.
Sofia Nordén
Författare