One bag habit


av Sofia Nordén June 01, 2017 1 Kommentera

Idag den 1 juni är det sommar på riktigt, i kalendern i alla fall. När jag kom ut i morse blåste det riktigt kallt men nu skiner solen och jag blev genast på lite bättre humör. 

Idag den 1 juni 2017 är också dagen då flera stora klädkedjor och inredningsaffärer bestämt sig för att sluta "ge bort" plastpåsar. De tar istället betalt för dem och skicka alla pengar de samlar in till ändamål som driver hållbar utveckling, inom miljö och sociala frågor. Detta gjorde mig riktigt glad att stora företag har börjat ta sitt ansvar och visa att den där plastpåsen inte alltid behövs. 

Jag gillar ju tygkassen extremt mycket, mitt enda problem är att jag glömmer den hela tiden. Fler med samma problem? Eller hur gör ni för att komma ihåg den?? 

Tjing!! 
Sofia Nordén
Sofia Nordén

Författare1 Svar

Jennie
Jennie

June 03, 2017

Jag har påminnt mig själv så många gr att jag inte glömmer det längre :P!! Många jag känner har alltid en tygpåse i sin väska med sig, vissa har köpt tygpåsar som går att knyckla ihop till en boll och har i jackan :) Eller så kommer du på en SKITBRA idé hur man kan lösa det och kör hårt :D <3

Lämna en kommentar


Fler artiklar Naturalfoodandsweets - Sofia Nordén

Honungsslungade rödbetor med fetaost och salvia
Honungsslungade rödbetor med fetaost och salvia

av Sofia Nordén October 25, 2017

Läs Mer

Veganska, glutenfria och naturligt sötade chokladkakor
Veganska, glutenfria och naturligt sötade chokladkakor

av Sofia Nordén September 20, 2017

Läs Mer

Sommarledig
Sommarledig

av Sofia Nordén August 29, 2017

Läs Mer