Kokoschips med hallonsås


av Sofia Nordén Mars 18, 2017

Dessa kokoschips med hallon sås är bara så goda. Till en början var jag lite skeptisk till hallonsås på kokos chips men de var så goda och ett litet kul inslag än bara vanliga flakes. 

Det är det engelska företaget inspiral som står för detta lilla snacks. De vill inbjuda till de goda i livet, på ett roligt sätt, utan pekpinnar. Rasberry coconut Pecks är torkade i 16 timmar på en temperatur under 45 grader, vegan, raw, paleo, GMO-fria, glutenfria, utan tillsatt socker och såklart ekologiska. 

Du kan strö dina kokosflakes på smoothien, på gröten, i granolan eller bara äta som de är! Fantastiskt goda!

Du hittar dem här




Sofia Nordén
Sofia Nordén

Författare



Lämna en kommentar


Fler artiklar Naturalfoodandsweets - Sofia Nordén

Honungsslungade rödbetor med fetaost och salvia
Honungsslungade rödbetor med fetaost och salvia

av Sofia Nordén Oktober 25, 2017

Läs Mer

Veganska, glutenfria och naturligt sötade chokladkakor
Veganska, glutenfria och naturligt sötade chokladkakor

av Sofia Nordén September 20, 2017

Läs Mer

Sommarledig
Sommarledig

av Sofia Nordén Augusti 29, 2017

Läs Mer