Vill du veta mer om ekologiska téer från Teatox?

av Team Ecoliving December 21, 2016 1 Kommentera

Ekologiskt te från Teatox

Nu kan vi erbjuda Teatox ekologiska wellness téer på Ecoliving.se Ni har säkert lagt märke till Teatox eller härliga bilder på Teatox glasflaskor med téer eller juicer på Instagram? 

Teatox erbjuder ekologiska wellnesstéer med en filosofi som grundar sig i tradition och en hälsosam livstil. Felix och Michael som grundade Teatox blev inspirerade av den rika tekulturen under sina resor till Asien och Sydamerika. 

 

"Teatox brings a modern twist to the natural power and ancient wisdom of organic tea"

 

Tillsammans med kostexperter och näringsexperter har Teatox tagit fram olika teblandningar genom utvalda örtblandningar för olika ändamål för att framja vår hälsa. Alla råvaror är ekologiskt certifierade och är av allra högsta kvalité. 

Teatox-girl-stretching

Syftet med Teatox är att inspirera och främja välmående inom tre områden: kropp, själ och sinne. Teatox erbjuder olika typer av téer för dessa ändamål. För sinne erbjuds tex Active Power, Fresh Focus och Energy Matcha. Dessa bidrar till ett lugnare och mer fokuserad sinne genom att bidra med energi, mental balans och välmående. 

 

Fresh Focus från Teatox är en utav våra favoriter

Fresh Focus från Teatox

Fresh Focus innehåller bla en ekologisk blandning av grönt te, ingefära, guarana och ginseng med en smak av mint. Utmärkt för att rensa sinnet från stress efter en lång dag för att samla kraft. 

Teatox erbjuder en glastermos för téer och kan användas både till varma och kalla drycker. Nu kan du skapa dina egna blandningar av téer eller juicer och ha en Teatox Thermo go Bottle på skrivbordet.

 

Teatox glastermos

 

Inspiration för din egna hälsoblandning

 

 Så alla olika téer och örteblandningar från Teatox kan ni hitta hos oss på Ecoliving.se Hoppas ni upptäcker era favoriter bland Teatoxprodukterna. Ni får gärna berätta för oss om vad ni tycker om de. Ni får gärna maila oss eller skicka en video så kan vi dela i sociala medier. Ni får gärna lägga upp bilder på Instagram och tagga med #ecolivingse

Ha en fin dag!

Hälsningar, Alicja
Team Ecoliving
Team Ecoliving

Författare1 Svar

William Oakbridge
William Oakbridge

January 31, 2017

Looks wonderful! I have to try it!

Lämna en kommentar