Vi välkomnar varumärket à la eco till Ecolivingfamiljen

av Team Ecoliving October 10, 2018 1 Kommentera

à la eco

Vi är så glada att välkomna varumärket à la eco till familjen! Ecoliving växer på den svenska marknaden och vi har valt att fokusera på utveckling av nya växtbaserade proteinkällor. I augusti blev det klart att Ecoliving ta över det svenska  varumärket à la eco som är mest känt för sin ekologiska bönpasta.

à la eco bönpasta

Grundaren av à la eco är Lisbeth Arvidsson som drivits av en passion att utveckla det veganska sortimentet i Sverige genom att utveckla ekologisk och växtbaserad pasta av baljväxter. I à la eco's sortiment finns pasta av röda linser, gröna ärtor och veganska pastejer och såser som tex majonnäs. Produkterna finns på ICA, Citygross och Coop. 

"Det glädjer mig att ett bolag som Ecoliving med deras gedigna kunskap om sambandet mellan kost och hälsa samt vikten av att arbeta hållbart kommer kunna driva varumärket vidare", säger Lisbeth Arvidsson VD och grundare av à la eco. 

Lisbeth Arvidsson grundare av à la eco

"För oss på Ecoliving är det med stor glädje vi tar över ansvaret för à la eco, det kommer vara fantastiskt kul att få förvalta varumärket. Det förpliktar oss till ett fortsatt arbete och ansvarstagande. Vi är idag ett innovativt foodtechföretag och vi kommer fortsätta med innovation inom området av växbaserat protein och proteinrik mat som är hållbar. Det ligger i linje med vår vision att göra en matrevolution i Sverige", säger Ronald Domelid Vice VD med medgrundare till Ecoliving.se

à la eco är inte bara känt för dess bönpasta men även för att ha förändrat frukostbordet genom att de veganska och växtbaserade pastejerna. à la eco är ett ekologisk och veganskt varumärke för alla i familjen oavsett ifall någon är flexitarian, vegan eller inte. Alla mår bra av att äta lite mer ekologiskt och växtbaserat!

veganska pastejer från à la eco
Team Ecoliving
Team Ecoliving

Författare1 Svar

Frida
Frida

December 01, 2018

Så roligt för dig Lisbeth! Varma kramar, Frida

Lämna en kommentar