Nordiska Trädgårdar Stockholmsmässan 2019

av Team Ecoliving March 25, 2019 1 Kommentera

Trädgårdsmässan

Helgen var onekligen intressant då vi besökte Trädgårdsmässan på Stockholmsmässan "Nordiska Trädgårdar". Detta år var det synnerligt intressant då vi var där som besökare och som utställare av Öländska Bönchips

Hem & Trädgård är en fritid som engagerar hela familjen. När våren är här och sommaren närmar sig är det dags att börja förbereda trädgården och fundera över vad som kan planteras i trädgården eller i sommarstugan.

Nordiska Trädgårdar

Svenska Bönchips AB hade en egen moter där vi bjöd på smakprov av bönchips och erbjöd försäljning. Det var så himla kul att det var så många som besökte oss och även att så många köpte våra Öländska Bönchips. För oss är det jättekul att få komma ut och träffa kunder och andra aktörer som är intresserade av ekologiska bönor och baljväxter. Som vi säger "Supersnacks för alla tillfällen!". 


Besök av Farbror Grön

På Trädgårdsmässan fick vi finbesök av ingen mindre än Fabror Grön. Ni följer väl Farbror Grön på Instagram? @farbrorgron.se Ni kan även följa han blogg och läsa mer om hans odlingsinspiration och vegetarisk mat. 

Farbror Grön

Vi ser en ökning av intresset att börja odla grönsaker hemma på balkongen eller i trädgården. Odling av grönsaker och frukt är en fantastisk upplevelse och själavård när man ser hur ett frö växter till en planta som sedan bär frukt. 

Inför vårens trädgårdsodling kan vi varmt tipsa om Farbror Gröns nya bok "Alla fingrar gröna". 

Alla fingrar gröna

 Vi träffade även flera intressanta företag som erbjuder ekologiska fröer som kan vara intressanta inför en ny odlingssäsong. Ett utav företagen är Runabåergs fröer och Nelson Garden som har ett stort sortiment av ekologiska fröer. Vi funderar att erbjuda ett odlings och trädgårdssortiment på Ecoliving men vi är lite osäkra ifall vi hinner till denna säsong eller ifall vi gör det till nästa säsong.

 


Hydroponisk odling

Hydroponisk odling


På mässan hittade vi en riktig smart lösning "Harvy" från Nelson Garden som erbjuder en hydroponisk odling för hemmabruk då man enkelt kan odla färska kryddor och bladgrönt. 

 Denna produkt Harvy hydroponisk odling är vi sugna på att erbjuda här på Ecoliving.se så ni kan köpa den och komma igång med odling hemma.
Team Ecoliving
Team Ecoliving

Författare1 Svar

Calle
Calle

March 28, 2019

Det var grymt kul att träffa er! Hoppas vi kan samarbeta tillsammans i framtiden! Chipsen var asgoda!

Lämna en kommentar