Håller du ditt nyårslöfte? Följ med oss på en 14 dagars detox!

av Team Ecoliving January 27, 2017 1 Kommentera

Ett nytt år ger alltid nya möjligheter eftersom vi får alla chansen att börja om. Vi är laddade inför nya året fyllda av förhoppning och nya mål. Nu har det nästan gått en månad på 2017. Håller ni era nyårslöften?

 

"Take  care of your body. It's the only place you have to live in"

Alicja har tillsammans med våra vänner på Teatox i Berlin tagit fram ett speciellt detoxpaket - Naturalbox "14 days Teatox". Vi använder oss enbart av naturliga och ekologiska téer. Under detoxen utgör Skinny Morning och Skinny Night grunden. Dessa två teblandningar är framtagna tillsammans med dietister och fitnessexperter och innehåller bla grönt te som sencha tillsammans med ingefära, goji och nässla.

 

Teatox

I ditt detoxpaket erhåller du de två detoxtéerna: en för morgon och en för kväll. Dessutom får du en oerhört snygg och elegant Thermo-go flaska i borosilkatglas med lock av bambu. I ditt paket kommer du även hitta en Teatox guide hur du ska dricka ditt te på morgon/kväll samt på vad du ska tänka på under dessa 14- dagar.

Är ni sugna på en 14 dagars detox med oss? Bjud in några vänner eller varför inte familjen på en 14 dagars Teatox! 

Join us! "Make your days Happy and Healthy!

Hälsningar,

Alicja
Team Ecoliving
Team Ecoliving

Författare1 Svar

Stina
Stina

January 31, 2017

Vilken underbar video! Blir så sugen på att boka en härlig solsemester =) Tack för inspirationen och för era fina produkter!

Lämna en kommentar