Hälsoinspiration 2019! Kom i form med träning och kost!

av Team Ecoliving January 09, 2019 2 Kommentera

Dagarna doftar fortfarande av nyår och det finns fulla möjligheter att påbörja ett nytt år med fokus på oss själva och vår hälsa. Som vi tidigare skrivit är vi alla olika och det gäller att utgå från sin individuella förutsättningar och mål. Det viktigaste är att det ska vara roligt och inspirerande! 


"Låt dig inspireras av våra vänner"

Denice Andrée


Denice  är en svensk modell som har ett genuint intresse för hälsa, träning och kost. Ni kan följa Denice på Instagram och hennes Youtubekanal där hon delar med sig av träningstips. Angelica Sjöstedt

Angelica  är  hälsoentreprenör och grundare av Prestationsmat.se Hon är diplomerad och licenserad kostrådgivare från Svenska Näringsakademin. Angelica brinner för hälsa, kost och träning och hennes företag Prestationsmat erbjuder hälsosamma matlådor som ni kan beställa på nätet. Angelica erbjuder även skräddarsydd kostplan efter dina mål och förutsättningar. Läs mer här!

 

 

Corinne Säll

Corinne är personlig tränare, 3D-tränare och kostrådgivare. Hon är utbildad PT och Kostrådgivare och jobbar på Crossfit Solid i Nyköping. Corinne lever drömmen att få jobba med träning & hälsa och hjälpa människor till ett bättre och mer hälsosamt liv. Ni kan läsa mer om Corinne på hennes hemsida PT Corinne. Missa inte att föja hennes träning på Instagram.

 

 
Lycka till med din träning, kost och livstil under 2019! Kom ihåg att njuta och ha roligt! 
Team Ecoliving
Team Ecoliving

Författare2 Svar

Josefin
Josefin

January 09, 2019

Wow! Vilket samling av powergirls! Skulle gärna villa vara med och inspirera jag oxå, skickar ett mail till er!

Camilla
Camilla

January 09, 2019

Ska följa er! Så tråkigt att träna själv. Kul att se att ni har så bra värderingar!

Lämna en kommentar