Ecoliving köper in sig i Svenska Bönchips AB

av Team Ecoliving January 23, 2019 1 Kommentera

Ecoliving Svenska Bönchips

2019 har verkligen börjat spännande för oss på Ecoliving.se Som foodtechföretag inom ekologiskt och växtbaserat livsmedel handlar det om innovation och konsumentprodukter som når ut till marknaden. Utveckling och produktion kostar mycket tid och pengar. Vi har nu utvecklat Scandinavian Quinoa, superprotein med superfoods nu vill vi bredda portföljen för att stärka vår position på den svenska livsmedelsmarknaden. Då tror vi på Ecoliving med strategiska samarbeten. Svenska Bönchips AB som har sin fabrik på Öland där tillverkning sker av Öländska Bönchips som är rika på växtbaserat protein och innehåller bla magnesium, järn och zink. Det är ett ypperligt supersnacks som är veganskt och hälsofrämjande!

Genom Ecoliving's investering köper vi 25 % av Svenska Bönchips AB och blir en aktiv delägare. Vi kommer bidra med fortsatt innovation inom produktion och försöka ta fram nya typer av chips där de ekologiska bönorna fortfarande kommer vara i centrum tillsammans med nya ingredienser och råvaror. Tillsammans kommer vi fokusera på att öka tillväxten och distributionen av Öländska Bönchips både i Sverige och internationellt. Vi bedömer att det finns en stor export möjlighet av hälsoprodukter gjorda av ekologiska bönor som odlas på Öland.


Svenska Bönchips AB

Hela pressreleasen finns att läsa på Mynewdesk.

 

 
Team Ecoliving
Team Ecoliving

Författare1 Svar

Josefin Karlsson
Josefin Karlsson

April 05, 2019

Å så häftigt! Jag älskar dessa chips. Har jobbar på en Lifebutik många år och vi har sålt alla era chips! Ska bli spännande att se vilka smaker ni kommer ta fram!

Lämna en kommentar